ALIMENTACIÓ BEBE ETAPES

Bebé, Niña, Bebé Durmiendo

Durant aquest període, el nadó va perfeccionant les seves habilitats i prova els senyals físiques que indiquen que està a punt per a aquesta segona etapa
Es porta a la boca tot el que tingui al seu abast (amb la teva ajuda).
Comença a beure en tassa o got.
Agafa les joguines i els passa d’una mà a una altra.
És capaç de quedar-se assegut sense ajuda.
Comença a balbucejar.
Just perquè està creixent de manera accelerada i vol explorar tot al seu voltant, és important que t’asseguris que rebi tots els aliments per al seu sa creixement i desenvolupament.
Sabies que als 6 mesos de vida s’haurà duplicat el seu pes de naixement i l’ any ho triplicarà?
Al mateix temps, la capacitat del seu estómac augmenta de 10 a 20 ml en néixer uns 200 ml quan compleixi un any.Increïble, però cert.
Per això i perquè el seu organisme requereix una major quantitat de nodriments, va necessitant majors porcions d’aliment, en aquesta etapa la porció és equivalent a mitja tassa.
També és el millor moment per ajudar a establir hàbits d’alimentació que li serviran per a tota la vida.
De tu depèn que adquireixi el gust pel menjar saludable.
Aquest període d’alimentació complementària és una finestra d’oportunitats perquè el teu bebè vagi coneixent i acceptant nous aliments. Recorda que familiaritzar-se amb diferents ingredients l’ajudarà a tenir una dieta més variada i de millor qualitat en el futur.
La mare: recorda que és important donar-li de menjar amb una cullera per afavorir la seva coordinació i moviment bucal, ja que aprendrà a anticipar l’arribada del mos. A més desenvolupar la seva habilitat per menjar promou el bon desenvolupament del seu llenguatge.
Et recomanem que comencis a incloure en la seva dieta les farinetes i sucs és la segona etapa que estan formulats especialment per a nadons d’aquesta edat perquè:
És la porció adequada mitja tassa per aquesta etapa del desenvolupament del teu bebè.
Està fortificada amb vitamines i minerals, en particular amb ferro per ajudar a optimitzar el seu desenvolupament mental.
Inclouen àpats complets: combinacions de fruites, vegetals i iogurts adequats perquè tinguin una dieta variada.
seva textura és més espessa que a la primera etapa que el que ajuda a seguir desenvolupant la seva habilitat per menjar.